Werving & Selectie Plus, onderdeel van Flexian Organisatieadvies

De wereld verandert in hoog tempo. Er worden daarbij voortdurend nieuwe eisen gesteld aan wendbaarheid van management en medewerkers. Flexian gelooft in de kracht van talenten en lerende organisaties: het verwerven van deze talenten en het ontwikkelen van mensen en teams. Resultaatgericht, nationaal en internationaal.

 

Homepage:  Flexian.nl

 

Onze kijk op Werving-en-Selectie (video)

Berto van der Manden

Berto  van der Manden
Naam: Berto van der Manden
Adres: John F. Kennedylaan 15A
  5263 AJ,  Vught
Werk telefoon: (06) 5384 8858

CV:

Met ruim 30 jaar ervaring ben ik de specialist in de Food & Agri sector op het gebied van “bemensingsvraagstukken” lees “Hoe komt de juiste man/vrouw, op het juiste tijdstip, op de juiste plek in de organisatie?”
Deze vraag fascineert mij enorm. “Wat beweegt mensen?”

Niet alleen vanuit de mensenkant bekeken maar ook vanuit de organisatie.
Ook voor organisaties vind ik het maken van een passende match tussen bedrijf en persoon een boeiend proces.
Daarom help ik bedrijven graag met de instroom van personeel (werving & selectie), de doorstroom (training & coaching) en de uitstroom (outplacement).

Na mijn opleiding aan de HAS den Bosch heb ik gewerkt op (inter)nationale commerciële posities. Via de functie commercieel directeur groeide ik door tot Managing Director Benelux.
Vanwege mijn interesse in wat mensen beweegt heb ik besloten mij daarna volledig toe te leggen op “bemensingsvraagstukken” in organisaties. Uiteraard heb ik (post HBO) opleidingen op dit gebied gevolgd en school ik mij nog constant bij. Dit past bij mijn opvatting “Blijf je ontwikkelen, dan Blijf je groeien en Blijf je interessant voor je (potentiële) werk-/opdracht-gever”. (Lifetime employability)

Actieve vacatures: