Werving & Selectie Plus, onderdeel van Flexian Organisatieadvies

De wereld verandert in hoog tempo. Er worden daarbij voortdurend nieuwe eisen gesteld aan wendbaarheid van management en medewerkers. Flexian gelooft in de kracht van talenten en lerende organisaties: het verwerven van deze talenten en het ontwikkelen van mensen en teams. Resultaatgericht, nationaal en internationaal.

 

Homepage:  Flexian.nl

 

Onze kijk op Werving-en-Selectie (video)

Frank de Beer

Frank  de Beer
Naam: Frank de Beer
Adres: Keizersveld 50 (ind.terrein nr 491)
  5803AN,  VENRAY
Mobiel: (06) 4863 6403
Werk telefoon: (0478) 850 284

CV:

Bekleedde diverse managementposities op directie niveau bij grote internationale organisaties in de Foodservice. Heeft na jaren actief te zijn geweest als internationaal commercieel directeur, besloten zich volledig toe te leggen op bemensingsvraagstukken. Sinds 2006 actief in recruitment binnen de wereld van Food & Agri.

Specialisme in Foodservice, Retail, Productie en Handelshuizen. Breed georiënteerd met kennis van productie, verwerking, marketing, commodity trading en supply chain. Zowel voor Food als Feed. Beschikt over een kwalitatief netwerk in de voedingsmiddelen industrie en agrarische sector . Doelstelling is om de bedrijfscultuur van de opdrachtgever zo eigen te maken, dat onze topkandidaten ook daadwerkelijk tot wasdom komen en zodoende het verschil kunnen maken. Testimonials Frank de Beer

Terug naar  Food & Agri   Banking & Finance   Handel & Industrie
.


Actieve vacatures: